728×90 caixa onti
Home > Educació > 13 escoles d’adults participaran en la XXIX trobada comarcal a Montaverner

13 escoles d’adults participaran en la XXIX trobada comarcal a Montaverner

Dissabte des de les 17 hores, Montaverner acollirà la XXIX Trobada d’Escoles d’Adults de la Vall d’Albaida on es reuniran 13 centres de formació de persones adultes de la comarca per a disfrutar de tallers, exhibicions, música de banda i coral, danses, espectacles, sopar de germanor i ball. La Mancomunitat contribuïx econòmicament en la Trobada perquè com assenyala el president, Vicent Gomar, «Les escoles d’adults no sols vertebren la Vall d’Albaida sinó que contribuïxen de manera decisiva a millorar-la professional, social i personalment» i ha agraït l’esforç de l’ajuntament de Montaverner en organtizar-la.

Els participants seran rebuts i duts en cercavila per la Banda Artístico Cultural de Montaverner i els xiquets del CEIP Doctor Esplugues. I és que les associacions i centres educatius de Montaverner s’han sumat també als tallers, per la qual cosa se n’oferiran una vintena amb les més diverses temàtiques i possibilitats: estampació sobre tela, imants, aigua llimó, pastes, arrop, brull, formatge blanc, herbero, vi, coques, teixir amb els dits, marcapàgines amb clips, flors de paper, malla, clauers, bijuteria, fermalls de feltre, xapes, dolços casolans, cupcakes, photocall, missatge de pau i, com no, oferta formativa.

A banda de les activitats per als assistents, a partir de les 18 hores actuarà la BACM a la plaça d la Conquesta mentre s’inicien les exhibicions de gimnàstica per a majors i zumba a l’esplanada de l’auditori; a les 18:30 actuarà l’Agrupació Vocal Clarialba, a les 19:30 el grup de danses de Montaverner i a les 20:30 Somnis Musicals amb l’espectacle Nits d’encant. Per a finalitzar, a les 20 hi haurà parlaments i al es 22 hores sopar i ball amenitzat.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Universitat de Tardor posa en valor l’impuls donat al Campus d’Ontinyent als últims anys

Tant els assistents a la taula redona sobre “20 anys de la Fundació Universitària” com a l’acte de cloenda destaquen les millores aconseguides tant en infrastructures com titulacions