La Pobla del Duc assumirà directament la gestió dels serveis socials i la dependència

La Pobla del duc assumirá desde l’1 de gener de 2017 directament la gestió dels servicis socials generals i la dependència que fins ara es realitzava a través d’una associació de municipis. Com explica la regidora de Benestar Social, Mª Carmen Català «som una població amb 2.500 habitants i capacitat per a assumir la gestió per tal de donar resposta a les noves realitats socials, a les necessitats i expectatives dels veïns».

Per la implantació del nou model, l’Ajuntament ampliarà l’horari d’atenció al públic del treballador social així com la jornada del treballador social per a la gestió dels servicis. Català recorda que «era una mesura que teníem prevista des de l’inici de la legislatura, però que fins ara no s’havia pogut dur a terme».

La prioritat de l’ajuntament de La Pobla de Duc passa per millorar qualitativament l’actual model amb l’ampliació d’equipaments i l’increment de professionals i que l’atenció social esdevinga una eina generadora d’inclusió, cohesió i vincles comunitaris, amb un marcat caràcter de servei públic universal i de proximitat.

El nou model de servicis socials bàsics de La Pobla del Duc encamina una trajectòria d’acció marcada per l’elaboració per part de la regidoria de Benestar Social d’una millora continua en el marc social. «Ens trobem en un punt de planificació per a programar actuacions que milloren el benestar en el nostre poble alhora que posem en valor la potestat autoorganizativa de l’Ajuntament» conclou Català que anuncia la voluntat de subscriure convenis bilaterals amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València per a sol·licitant el finançament que els correspon després de desvincular-se de l’associació de municipis dels que formaven part una vegada ho ha aprovat el plenari.

Font: Ajuntament de la Pola del Duc

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …