728×90 caixa onti
Home > Ontinyent > Ontinyent s’adhereix a la Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere

Ontinyent s’adhereix a la Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere

La Junta de Govern Local d’Ontinyent ha aprovat l’adhesió de la localitat a la Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere impulsada per la Diputació de València. A més a més, s’ha procedit a nomenar a la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, com a representant d’Ontinyent dins de la Xarxa.

Aquesta iniciativa va ser presentada a finals de maig per l’alcalde i president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez, a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Amb aquesta adhesió, l’Ajuntament té com a objectiu consolidar-se com una institució fonamental en la prevenció i en la lluita contra la violència de gènere per la seua proximitat amb la ciutadania i amb les seues necessitats i engegar mesures integrals de prevenció, sensibilització i intervenció que permetran impulsar el treball de la Xarxa entre la Diputació i el consistori per a aconseguir erradicar les violències masclistes.

La Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere permetrà posar en comú les bones pràctiques i millorar la resposta dels ajuntaments als casos de violència masclista oferint una protecció integral a la dona en qualsevol punt de la geografia valenciana.

Per a unir-se a la xarxa els municipis deuen complir diversos requisits o comprometre’s a fer-ho com disposar d’una regidoria o delegació de la dona i d’un pla d’igualtat o contra la violència de gènere; formar part del sistema de seguiment VioGén; disposar d’un protocol local de protecció, formar al personal tècnic, polític i policial en la matèria; engegar campanyes de prevenció; i disposar d’un equip de professionals compost per un psicòleg o psicòloga, un treballador o treballadora social i un agent d’igualtat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Foment concedeix 982.000 euros per a la Restauració de la Muralla de La Vila

És la major ajuda atorgada a la Comunitat Valenciana dins la línia del 1’5% Cultural del Govern d’Espanya i permet completar l’actuació prevista inicialment