21/07/2024 - 0:40
Més

  Reobert l’accés al Pou Clar des de la senda de l’Alba

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha reobert aquest dilluns l’accés ciclopeatonal al Paratge Natural Municipal del Pou Clar per la Senda de l’Alba, tancat des de desembre per executar obres de millora d’accessibilitat en esta via. Es tracta d’una actuació amb un cost de prop de 60.000 euros finançada amb fons de la Diputació de València mitjançant el pla “Reacciona” de la corporació Valenciana, executada un tram de 770 metres linials i 1925 m2 comprés entre l’encreuament del camí de l’Alba fins al Pou dels Cavalls, emprant paviment de sòl ciment, així com formigó desactivat de color ocre als trams amb pendent.

  La regidora de Medi Ambient, Sayo Gandia, explicava que “encara resten per col·locar uns banquets, però ja podem reobrir la senda, que té més importància després del replantejament que vam fer de l’accessibilitat al Pou Clar. Les millores executades permetran comptar amb un accés més segur i còmode, reduint les molèsties derivades dels episodis de pluja intensa”. El tram on s’ha actuat, contemplat al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Ontinyent com una via per a potenciar l’accés ciclopeatonal al Pou Clar. La via està connectada amb la xarxa urbana amb una parada de bus operativa els caps de setmana de juliol i agost; i amb un aparcament del sistema municipal de prèstec de bicicletes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -