22/06/2024 - 21:48
Més

  “Eléctrico 28” porta a Ontinyent el seu espectacle “Full House” després d’actuar per tota Europa

  Altres notícies

  La companyia hispano-austríaca “Eléctrico 28” portarà aquest diumenge al Teatre Echegaray d’Ontinyent el seu espectacle “Full House”, una representació amb la que han recorregut diversos països d’Europa, on es combina teatre físic i música en viu per abordar temes com la convivència i la superació dels prejudicis.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que aquesta representació, inclosa a la programació cultural municipal per al primer quadrimestre de l’any, “és un divertit i diferent espectacle per a tota la família. Una rondalla divertida i sorprenent sobre la convivència entre cultures i la necessitat de compartir. En aquest món tan divers és possible que aquells veïns que créiem estranys se’ns assemblen molt més del que pensàvem, siguen com siguen i vinguen d’on vinguen”, assenyalava.

  “Full House” és un espectacle sense text de teatre físic i música on quatre animals que conviuen en una mateixa comunitat viuen aliens els uns als altres, fins que un esdeveniment inesperat els fa veure les similituds que els uneixen. “Eléctrico 28” compta ja amb més de 10 anys de trajectòria a la qual han actuat no sols a nombroses ciutats d’Espanya, com Barcelona, Gijon, Benidorm, Sevilla, , Barakaldo, Oviedo o Las Palmas; sinó també en països de tota Europa com Regne Unit, Holanda, Portugal, Croacia, Italia, França, Alemanya, República Txeca, Lituania, Austria o Noruega.

  La representació a Ontinyent tindrà lloc aquest diumenge a les 18:00 hores al Teatre Echegaray, amb una durada de 50 minuts i un preu de 6 euros en venda anticipada a la web www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura, i de 8 euros en entrada general en taquilla fins a 1 hora abans de la representació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -