728×90 caixa onti
Home > Educació > Un expert en negocis online estimula el negocis entre l’alumnat de l’IES L’Estació
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Un expert en negocis online estimula el negocis entre l’alumnat de l’IES L’Estació

Per segon any consecutiu, l’equip professional de Luis Cambra, especialistes en la creació i administració de tendes online, ha oferit a l’alumnat del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Web una xerrada sobre les estratègies que cal aplicar per desenvolupar eficientment negocis en línea que presten servicis a diversos usuaris. “Els alumnes no sols han de saber programar”, explica la professora Yolanda Monerris. “Les webs amb vocació social, amb creativitat i amb iniciativa també poden formar part de la seua vida i del seu treball”, afegeix.

Cambra, un tècnic altament competent en un software avantguardista denominat Prestashop, assegura que aquesta ferramenta que facilita el disseny de tendes virtuals s’ha convertit en un element imprescindible per a la gran majoria de projectes que volen veure la llum en un món permanentment digitalitzat. “Gràcies a aquest esperit emprenedor que fomentem des de l’institut”, apunta Monerris, “els alumnes es plantegen com crear una empresa partint d’una idea de negoci, on es treballen tots els aspectes necessaris a fi de materialitzar el projecte”.  

Luis Cambra no sols acumula una àmplia i completa experiència laboral en aquest camp, sinó que també compta amb clients de renom, com ara Bodegas Iniesta, que utilitzen el e-commerce com a tàctica de venda. Fins i tot la seua contribució a la comunitat mundial de programadors de Prestashop ha provocat que haja sigut nomenat ambaixador valencià d’aquesta tecnologia web que possibilita als usuaris prosperar en un mercat altament competiu. Luis Cambra disposa, a més, del seu canal de YouTube, on explica a través de vídeos senzills i directes els avantatges del Prestashop.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Universitat de Tardor posa en valor l’impuls donat al Campus d’Ontinyent als últims anys

Tant els assistents a la taula redona sobre “20 anys de la Fundació Universitària” com a l’acte de cloenda destaquen les millores aconseguides tant en infrastructures com titulacions