21/06/2024 - 0:31
Més

  Educadores del Bonavista es formen per millorar la salut bucodental dels alumnes

  Altres notícies

  Les educadores del menjador han participat en una jornada formativa sobre higiene bucodental i hàbits d’alimentació saludable amb l’objectiu de millorar la realització d’aquest hàbit d’una manera adequada. La organització d’aquesta jornada ha estat a càrrec de la Dra. Paloma Tortosa, especialista en Odontologia i Estomatologia infantil, que prèviament a esta formació, va realitzar una xerrada molt interessant per a les famílies del centre.

  Aquesta iniciativa naix a partir de la inquietud de moltes famílies de continuar mantenint un hàbit que consideren necessari.

  L’empresa que gestiona el servei de menjador, AMPA Bonavista, desenvolupa des de fa molts anys activitats de sensibilització i educació cap a una alimentació saludable, però tal i com informa la seua coordinadora, Sayo Gandia, .- no ens agrada fer les coses de qualsevol manera, la falta d’instal·lacions adients i la ràtio tant elevada de xiquets dificulta molt realitzar el treball tal i com ens agradaria.

  CURS-2013-14-198Per aquest motiu vam plantejar participar en jornades formatives que ens donen coneixements bàsics i ferramentes que ens asseguren  assolir l’objectiu plantejat per les famílies, com és l’adquisició de mesures encaminades a la prevenció de problemes de salut bucodental i millora de la realització d’aquesta prevenció .

  Els principals continguts de la jornada han segut la incorporació d’hàbits saludables sobre higiene i alimentació i l’adquisició de destresa en el raspall de dents per tal de garantir una neteja de les dents adequada.

  El desenvolupament de les activitats tindran com a fil conductor el lema “Raspallar-se és divertit”  i es realitzaran mitjançant jocs, amb una periodicitat d’una vegada a la setmana on els alumnes aprendran a realitzar l’hàbit de raspallar-se les dents adequadament i d’una manera divertida.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -