ua 2018
Home > Educació > La pedagoga Heike Freire explicarà com “Educar en Verd” a Ontinyent

La pedagoga Heike Freire explicarà com “Educar en Verd” a Ontinyent

La prestigiosa psicòloga i pedagoga Heike Freire impartirà aquest divendres la conferència “Educar en Verd”. Es tracta d’una activitat organitzada conjuntament per la regidories de Medi ambient i Educació, que tindrà lloc aquest divendres a partir de les 18:30 hores en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent amb entrada lliure.

En la xarra-taller, Freire aprofundirà en la necessitat de recuperar el contacte amb la naturalesa i el seu benefici per al desenvolupament cognitiu, emocional i físic dels xiquets i xiquetes, sense oblidar l’essencial paper dels adults, com a model i guia en aquest procés.

Heike Freire és Llicenciada en Psicologia i en Filosofia per la Universitat de Paris (Nanterre), i a més d’experta en infància i innovació educativa, és també periodista i escriptora. Ha sigut assessora del govern i l’administració francesa des de l’Institut d’Educació Permanent de Paris i és directora de “Quaderns de Pedagogia”, una publicació de referència en el sector de l’educació.

Tant el regidor d’Educació, Óscar Borrell, com la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, han animat tant als professionals de l’educació com a la ciutadania en general “a aprofitar l’oportunitat d’acudir a aquesta xerrada-taller amb una personalitat de referència en el món de la innovació educativa”, destacaven.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’IES L’Estació impulsa un intercanvi d’alumnes entre Ontinyent i Bocairent

Els estudiants de 1r d'FP Bàsica dels dos instituts conviuen durant dos dies i es converteixen en els representants de les seues respectives localitats