728×90 caixa onti
Home > Educació > L’IES L’Estació disputarà la final de les Olimpíades de Ciberseguretat 2018

L’IES L’Estació disputarà la final de les Olimpíades de Ciberseguretat 2018

Amb un total de 3 700 punts, els alumnes dels cicles formatius de DAW i SMX van superar el passat mes d’octubre una sèrie de complicats reptes informàtics que havien de resoldre online i que els van permetre classificar-se per a la fase final de la IV edició de CyberOlympics, les olimpíades de Ciberseguretat orientades als centres educatius d’Ensenyament Secundari, Batxillerat i FormacióProfessional. El campionat, organitzat per l’Institut Nacional de Ciberseguretat (Incibe), té com a objectius primordials promocionar l’enginy en matèria de seguretat informàtica, enaltir el potencial existent a les aules i captar els millors cibertalents.

L’equip finalista de l’IES L’Estació —patrocinat per Ontinet, empresa encarregada de comercialitzar l’antivirus ESET— està format per Raül Ojeda, Jordi Llopis, Iván Pérez, Samuel Gómez, Joel Revert, Javier García, Xiangdi Zhang i Santiago Soler, estudiants del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Web i del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Tots ells, acompanyats pels professors Tamara Riestra, Pere Crespo, Miquel Sanchis i Carolina Martínez, viatjaran el proper 30 de novembre cap a Màlaga, ciutat en la qual tindrà lloc la gran final d’aquest esdeveniment nacional on cadascú dels participants haurà de resoldre múltiples desafiaments informàtics en un determinat interval de temps i demostrar les seues habilitats tècniques en distints camps de la seguretat en Internet i les noves tecnologies.

Un total de 232 centres educatius de tot el país, amb 1 631 joves d’entre 14 i 18 anys, han participat enguany en la primera fase no presencial. Però només deu instituts es batran en la gran final que se celebrarà durant l’organització del CyberCamp 2018, el gran esdeveniment de ciberseguretat que acollirà Màlaga del 29 de novembre al 2 de desembre.

Els cinc centres escolars que es classifiquen en la fase final rebran una dotació econòmica per a material tecnològic, a més d’una recompensa individual per a tots els membres dels equips guardonats. El valor dels premis oscil·larà entre els 1 500 i 9 000 euros.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hèctor Tolsà, segon classificant als Jocs Esportius de la CV

Un cap de setmana més, un gran nombre de triatletes del Club Triatló Ontinyent han …