fira comarques 2019
Home > Cultura > L’Ajuntament d’Ontinyent editarà enguany un nou número de la revista ALBA

L’Ajuntament d’Ontinyent editarà enguany un nou número de la revista ALBA

El Govern Municipal recupera una publicació en perill de desaparèixer després de 27 anys d’història, i que s’edita íntegrament en Valencià

El museu MAOVA d’Ontinyent acollia el passat divendres la presentació del número doble 20/21 de la revista ALBA d’estudis comarcals, un volum que es va publicar fa 4 anys però que fins ara no s’havia presentat. A l’acte acudien l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el primer tinent d’Alcalde, Josep Francés; l’arxiver municipal, Vicent Terol; i Miquel Múrcia, col•laborador de la publicació.

Des del Govern Municipal Josep Francés va avançar que la revista, considerada fins ara “la nau insignia” del Servei de Publicacions de l’ajuntament, tindrà continuïtat en el temps. “aquest número que inexplicablement encara no s’havia presentat, tot i que ja fa 4 anys que es va publicar, estava predestinat a ser l’últim. Aquesta era la premeditada intenció de l’anterior govern municipal, amb l’excusa de la falta de recursos”, manifestava.

Davant això, el nou Govern Municipal té previst editar un nou exemplar enguany, consolidant “una de les de les revistes d’estudis comarcals del nostre àmbit lingüístic més reconegudes en els àmbits acadèmics i editorials, per la forma i, sobretot, pel contingut”, manifestava Francés, qui tenia paraules d’agraïment per al regidor Fran Quesada, “a l’interès i compromís del qual devem bona part d’aquesta iniciativa”, apuntava. La revista Alba és una de les publicacions d’estudis comarcals més antigues a tot el territori, amb 27 anys d’història, i s’edita totalment en valencià.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent sol•licita la inclusió de la reforma del Conservatori Professional de Música al “Pla Edificant”

Óscar Borrell avança que la proposta inicial es de mantenir la ubicació actual, rehabilitar l’edifici principal i estudiar la construcció d’altre adjunt