728x90px covid-aj-onti-01

Teletreball en tots els departaments per mantenir les tasques administratives

L’Ajuntament d’Ontinyent no interromprà el treball administratiu gràcies a la implantació de l’administració electrònica. Així es permetrà a la majoria dels treballdors i treballadores municipals quedar-se a casa i seguir amb les tasques ordinàries: “anem a intentar que el coronavirus afecte el menys possible al funcionament de l’administració local”, ha destacat Natàlia Enguix, primera tinent-alcalde i regidora de Personal i Modernització. Enguix ha explicat que l’Ajuntament d’Ontinyent ha implantat amb èxit als últims temps un sistema de gestió electrònica que permet la tramitació i signatura “online” dels diferents expedients, “un extrem que en les actuals circumstàncies comptar amb els sistemes necessaris per al teletreball per part d’aquesta part del funcionariat”, manifestava.

La resta del personal farà guàrdies localitzades, especialment el personal d’obres i serveis, per tal de garantir la cobertura dels serveis essencials municipals. En alguns departaments com als serveis socials s’ha establert torns presencials per mantenir activa l’atenció als casos més urgents relacionats amb àrees com el treball social, els menors, la dependència o la violència de gènere, així com la prestació de diversos serveis sempre de manera domiciliària.

Precisament hui dilluns començava la prestació del nou servei de distribució domiciliària d’aliments per a escolars, una ampliació del servei «Menjar a Casa» que es presta a les persones majors, estenent-lo a al voltant de 100 menors de famílies vulnerables que té registrats a la ciutat el departament de Serveis Socials. La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, explicava que el primer dia del nou servei ha funcionat amb total normalitat «i ens permetrà atendre a estos xiquets i xiquetes en esta situació difícil, evitant que queden en situació de desprotecció després de la suspensió dels menjadors escolars», manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’exercit de terra revisa les infraestructures crítiques de la ciutat

L’Exèrcit de Terra ha desplegat aquest dimarts un destacament de 7 vehicles i diversos efectius …