728×90 caixa onti
Home > General > Lligam celebra a Ontinyent la Setmana mundial de la lactància materna
Fotografia de Marta Mora.

Lligam celebra a Ontinyent la Setmana mundial de la lactància materna

El passat diumenge 1 d’octubre va tindre lloc a Ontinyent la segona fesTETA per a celebrar la setmana mundial de la lactància materna.

L’associació Lligam va realitzar diverses activitats destinades a orientar i donar suport a les dones en període de lactància. A més enguany, com a novetat, Lligam va posar a la disposició de les mares diverses assessores de lactància per a resoldre els seus dubtes i inquietuds.

També es va instal·lar un racó relax per a mares i bebés.

La part divertida de la jornada va vindre de la mà de les ballarines Paloma Gandia i Paloma Tortosa ballant el lacta-dance, ritmes més suaus adaptats per a bebés, per a després canviar de ritme amb el zumba-kids, perfecte per a ballar amb xiquets i família.

Seguidament, la imaginació i somnis van arribar de la mà de Mariall l’espantall, qui va adaptar divertides històries i contes a la lactància materna. Al mateix temps, estaven actius pel parc Mestre Ferrero d’Ontinyent tallers de globoflèxia, pinta cares, pintura, i “manteo” de bebés, tot gràcies a les sòcies i voluntàries de Lligam.

Cal destacar l’afluència de famílies arribades de la comarca i els voltants, que ja des de l’any passat saben que el primer diumenge d’octubre Lligam celebra a Ontinyent la setmana mundial de la lactància materna.

Font: Lligam

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Activitats d’animació i tallers infantils reprenen la programació de la VII edició “d’Ontinyent il·lusiona”

Durant tot el matí hi hauran activitats repartides als diferents barris d'Ontinyent