02/10/2023 - 7:37
Més
  IniciGeneralÈxit al segon concert de l'Estiu Musical 2013

  Èxit al segon concert de l’Estiu Musical 2013

  L’Agrupació Musical Ontinyent va organitzar el passat divendres el segon concert de l’Estiu Musical 2013. Una nit pensada per als més joves que van respondre amb la seua assistència. Més de 500 persones van acudir al Pàrquing de la Sala Gomis i van gaudir dels grups ontinyentins Kaoba, Tashkenti, Mal Abuso i la Trocamba Matanusca, tots ells format per algun o alguns músics de concert estiu musical-1l’Agrupació Musical.

  Aquest setmana continuen els concerts d’aquest Estiu Musical 2013 que aquest any ha passat de tenir tres concerts a cinc i cadascun d’ells a un barri diferent de la nostra ciutat.

  Per a este divendres 12 de juliol a les 23.00h al Palau de la Duquessa d’Almodóvar, al barri de la Vila, el grup d’Acordions de la Vall d’Albaida ens oferirà un magnífic programa on la música tradicional d’acordió, boleros, tangos… serà la protagonista.

  Des de l’Agrupació Musical Ontinyent conviden a tota la població a assistir a estos concerts que finalitzaran el 26 de juliol.

  TVDigitalOntinyent
  TVDigitalOntinyent
  Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
  El més llegit