28/11/2023 - 15:10
Més

  La Generalitat Valenciana destinarà 350.000 d’euros per a la construcció del nou hospital a Ontinyent

  Altres notícies

  L’inici del projecte de la construcció del nou hospital a Ontinyent ja està en marxa, després que l’Ajuntament ha confirmat que aquest es situarà al recinte ferial. El pròxim any, els pressupostos de la Generalitat inclouran una xifra de 350.000 d’euros, destinats a redactar el projecte adequant-lo a la nova zona, ja que cada terreny té unes característiques diferents i ara tenen que quadrar-se al canviar la ubicació del Pla de Sant Vicent al recinte ferial. Redactats els nous canvis, aquest informe passarà a la catalogació dels assistencials, per tal de que li donen el vist i plau.

  Ja superats tots els tràmits administratius, al 2017 es podrà licitar l’obra. Si es compleixen tots els passos segons lo establert, el govern ontinyentí estima que entre els anys 2019 i 2020, l’edifici ja s’hauria acabar de construir. Des del govern ontinyentí lamenten que aquests tràmits ja estarien preparats si l’antic conseller de Sanitat, Manuel Llombart, haguera escoltat les seues demandes.

  A pesar de les promeses durant la campanya electoral per part de Ximo Puig, els pressupostos de la Generalitat a penes destinen diners per a obres d’envergadura a la Vall, la Canal i la Costera. Sols es dediquen 88.000 euros per a la millora del tram de la CV-660 que uneix Ontinyent i Fontanars.

  Cap inversió per a la línia de tren Xàtiva-Alcoi

  Aquest pressupost no contempla cap modificació en la linea de tren Xàtiva-Alcoi, tot i que han estat diverses les manifestacions que venen reclamant una millora en aquest servici.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -