13/07/2024 - 12:22
Més

  El pròxim dimarts ixen a la venda la segona tanda dels xecs Tornem Junts

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent traurà a la venda el proper dimarts 1 de setembre la segona tanda dels xecs consum “Tornem Junts”, inclosos a la campanya “Queda’t a Ontinyent. Compra a casa” per la reactivació econòmica local. Es tracta de 400.000 euros en xecs que s’afegeixen als 600.000 que es van posar en circulació a la primera tanda, i que com a l’ocasió anterior, tindran un cost per als compradors de la meitat del seu valor nominal.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda recordava la bona acollida que va tenir la iniciativa a la primera fase, i destacava que en aquesta segona es comptarà amb 106 nous establiments participants, que afegits als que ja ho van fer en l’ocasió anterior, permetran comptar amb 313 llocs on gastar els xecs, que es podran adquirir a través del web www.quedataontinyent.com. En paraules d’Úbeda, “són 313 establiments de tota classe, com comerços, hostaleria i serveis que durant el confinament es van veure afectats per la pandemia i que s’han volgut sumar a la campanya municipal per impulsar el consum a la nostra ciutat”, assenyalava el regidor, qui recordava que la campanya es va dividir en dues fases a petició de les pròpies associacions, perquè el mes de setembre i octubre solen ser uns mesos de ralentització del consum.

  Úbeda, que agraïa la col·laboració de les associacions sectorials locals (Associació de Comerços de Sant Rafel, SOC, AHVAL, Comerç IN) i de Caixa Ontinyent en la campanya, recordava que els xecs es poden adquirir al preu de 10,25,50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20,50,100 i 200 euros) fins al 15 de novembre, independentment si la compra s’ha realitzat a la primera fase o a la segona. A més, en aquesta segona fase sols podran adquirir xecs aquelles persones que no ho hagen fet a la primera fase o aquelles que han adquirit xecs per un valor inferior a 100 euros podran adquirir-ne de nou fins a arribar al màxim. El regidor animava a la població “a comprar i consumir a Ontinyent, perquè fer-ho és recolzar l’economia de la ciutat”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -