19/07/2024 - 7:42
Més

  L’hospital ontinyentí es construirà al recinte firal

  Altres notícies

  El nou hospital d’Ontinyent ja té una ubicació definitiva. Aquesta serà als terrenys de la Fira, junt al IES Jaume I i el centre de salut de l’avinguda Albaida. Un dels factors que ha fet a la Conselleria de Sanitat declinar-se per aquesta localització, i no per la zona del Depòsit Aduaner ni pels terrenys delimitats al barri del LLombo, és que està situada dins del casc urbà i ofereix una gran accessibilitat per carretera. A pesar de que aquesta ubicació implicarà canviar de lloc la Fira d’Ontinyent i el Mercat del Diumenge, que es celebra mensualment o cada dos setmanes, el govern ontinyentí ha assegurat que ja té terrenys pensats per a localitzar aquestes activitats.

  Durant la passada campanya electoral autonòmica, Ximo Puig assegurà que si el seu equip arribava al govern, el projecte de l’hospital per a la capital de la Vall d’Albaida seria reiniciat, després de que durant el govern del PP els tràmits es pararen. Constituït el nou govern, sota la direcció de Puig, les negociacions es posaren en marxa amb la Conselleria de Sanitat, dirigida per Carmen Montón, amb qui es reuniren l’alcalde ontinyentí, Jorge Rodríguez, la consellera de territori a Ontinyent, Rebeca Torró, i la de Sanitat, Matilde Francés, on li exposaren la situació de l’hospital i li explicaren les negociacions que havien tingut amb Manuel Llombart, el seu antecessor. Darrere d’aquesta reunió, dos alts càrrecs i tècnics de la Conselleria acudiren a Ontinyent per visualitzar els terrenys, i després d’una mesurada avaluació, elegiren al recinte ferial com a la ubicació definitiva per a l’hospital ontinyentí.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -