Agullent acollirà aquest proper diumenge dia 17 la cinquena edició de la Fira del Llibre. Una matinal al passeig de la Font Jordana que tindrà lloc de 10 a 14 hores i que aglutinarà llibres, contes, tallers i una xocolatada.

La V edició de la Fira del Llibre d’Agullent, que ha estat organitzada per la regidoria de Cultura, s’encetarà a les 10 del matí amb l’actuació de la Banda Jove. A continuació xocolatada a càrrec de les Ames de Casa i tallers infantils. A les 11 hi ha previst un recital de poesia i a les 12:15 l’actuació de la contes Ana Canet. A llarg del matí també es farà entrega dels premis del concurs de microrelats i a les 13:30h hi ha prevista una globotada.

La Fira del Llibre d’Agullent comptarà amb deus parades de llibres i està prevista l’assistència d’alguns autors, per a signar els seus llibres. Maria Herrero, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent, ha explicat que amb aquesta cinquena edició, aquesta cita lúdica i cultural a l’entorn dels llibres marca la seua consolidació.  La regidora ha volgut agrair especialment la implicació de les diverses associacions locals que col·laboren en el desenvolupament de la fira.