07/05/2024 - 4:06
Més

    Adriàn Barbantàn finalitza la temporada guanyador en la classe VII de ral·li

    Altres notícies

    L’any 2015 ha sigut un any d’acoblament al nou cotxe que hem millorat en cada carrera. La primera cita va ser a l’abril a Utiel, seguit al mes de maig al Castell de Guadalest ,en juny la doble cita a Onil. Després a l’octubre fou la pujada Busot i finalment aquest mes de desembre, la pujada al Garbí, la qual s’ha suspès per un conflicte amb medi ambient.

    “He aconseguit guanyar la classe VII del grup A , asi complint el meu objectiu. Ha sigut un any molt productiu, he aprés molt, he tingut l’oportunitat de córrer al costat dels millors de la comunitat Valenciana com Pepe Arnau, Raul Boreguerro, gent amb un gran palmarés i en algunes proves al costat dels millors d’Espanya, el cinc vegades campió d’Espanya de ral·li Miguel Fuster que va eixir en alguna prova com convidat de cotxe 0” assenyalava.

    “Com tots sabem l’automobilisme és un esport car, cal alguna cosa més que una pilota (fan falten les dues ) per açò estem lluitant per a poder reunir el pressupost necessari per a poder córrer en el campionat d’Espanya 3 o 4 proves i el campionat de la comunitat Valenciana complet” explicava Adrián.

    Barbantán ha volgut expressar el seu agraïment a la gent de la ciutat que li dona suport “A Ontinyent hi ha molta aficion als ral·li , en les proves hi ha molta gent que es desplaça a animar i recolzar amb la seua presència vull agrair-los aquests xicotets gestos que fa cada dia mes gran l’esport”.

    Finalment concloïa agraint el suport dels patrocinadors” En 2015 he tingut el suport dels meus col·laboradors que han fet possible estar present en totes les proves al 100%: Aransauto, Mattrex, Gruas Tàrrega, ZOCO cuina urbana, distribucions JM, Desgonztruck, Vamasa tecnial, Autocenter, Peades i Ureña, Goyfe classic, Loclar, TV Digital Ontinyent, Benicadell Esportiu. Per això vull agrair el suport a tots ells i espere que en 2016 puga comptar amb la seua ajuda”.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Mobilització de bombers d’Ontinyent, Alzira i Xàtiva en resposta a l’incendi forestal a Aielo de Malferit

    🔥 Última hora: Incendi a Aielo de Malferit! Bombers d'Ontinyent, Alzira, i Xàtiva estan realitzant treballs d’extinció ara mateix junt a 5 mitjans aeris.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -