16/06/2024 - 18:33
Més

  Els 10 usuaris de “El Rogle” realitzen activitats practiques

  Altres notícies

  Els joves del Centre de Dia El Rogle continuen participant d’activitats complementàries a la seua formació. Els 10 participants del Programa d’operacions bàsiques de restaurant i bar posat en marxa des de l’àrea de Política per a les Persones de l’Ajuntament d’Ontinyent, a més de la programació pròpia del curs (teoria i pràctica específica) estan reben formació i informació en altres matèries i gaudint d’ activitats complementàries.

  Així, el passat 20 de novembre van estar al CDT de Gandia acompanyats pel seu professor Rafa Calabuig, i des de l’ Ajuntament es compta amb ells a l’ hora de preparar càterings per a algunes ocasions com va estar el del CIM del passat 24 de novembre, o divendres 27 de novembre, quan es van reunir 60 membres d’ AMVOS (Agrupació Municipal del Voluntariat d’ Ontinyent en Serveis Socials) a la cafeteria de la UNED per a commemorar el Dia Internacional del Voluntariat. També s’ha fet altre càtering hui dia 11 de desembre amb un grup de membres de la ONG Escoles Solidaries, i es farà altre el dia 18 de desembre als treballadors de l’Ajuntament.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -