09/12/2023 - 20:07
Més

  Bocairent conmemorarà el dia del Medi ambient amb excursions i xerrades

  Altres notícies

  La serra de Mariola i els voltants del Sant Crist seran les principals zones que marcaran el Dia del medi ambient a Bocairent. Hi haurà una xerrada i un taller sobre el parc natural i una excursió a la zona reforestada el Dia de l’arbre

  Bocairent commemora aquest cap de setmana el Dia mundial del medi ambient amb una programació que arrancarà divendres a les 20.00 h amb una xerrada a la sala Joan de Joanes. Així, Miquel Vives i Miralles, tècnic del parc natural de la serra de Mariola, analitzarà la vida a l’àrea protegida tant en l’àmbit de la biodiversitat com la presència humana. Precisament, la varietat d’espècies està ben present en la mostra “Bio-dependents” impulsada per la colla ecologista la Carrasca que des del 30 de maig es pot veure al mateix espai.

  Dissabte de matí, a les 9.00 h, partirà una excursió des de la plaça de l’Ajuntament per pujar fins a l’ermita del Sant Crist que servirà també per a regar els exemplars plantats l’1 de març passat amb motiu del Dia de l’arbre. En aquesta ocasió, la Regidoria de Medi ambient comptarà amb la implicació del Centre excursionista de Bocairent i del grup d’emergències ACIF Mariola per dur endavant l’activitat.

  Finalment, la programació inclou un taller infantil per a dissabte de vesprada (de 18.00 a 20.00 h al mirador de la ronda Sud). D’aquesta forma, els més menuts construiran un puzle gegant de la serra de Mariola de la mà de Clarió Recursos ludicoeducatius.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -