27/04/2024 - 2:39
Més

    José L. Climent encapçala la llista del PP després de la renúncia de F. Tortosa

    Altres notícies

    Després que la setmana passada el candidat a l’alcaldia pel Partit Popular a Ontinyent, Filiberto Tortosa, presentara a seua renúncia al càrrec, fruit dels resultats electorals obtinguts; avui el partit ha emés una nota de premsa explicant que Climent encapçalarà la llista, juntament amb Mercedes Pasator i Paco Penadés.

    Els populars d’Ontinyent han anunciat quin és la composició definitiva del seu nou grup municipal que encapçalarà, com a portaveu, el popular José Luis Climent Malpartida i al que, tal com han explicat, li acompanyen en el grup els futurs edils Mercedes Pastor Calabuig, com a nombre dos, i Paco Penadés Parres en el tres.

    El grup municipal del PP ontinyentí per a la pròxim legislatura s’ha conformat una vegada produïdes tres renúncies personals a la credencial de regidor. La primera, la de qui fóra el candidat, Filiberto Tortosa, que es coneixia dijous passat deixant pas a una nova etapa en el Pàg.
    Les altres dues renúncies són les de José Vicente García Martínez i Cristina Soriano Ureña, que es produeixen ara de forma diferent i tenen com a objectiu primordial reforçar el grup municipal popular des de la militància en el Partit Popular, en aqueixos durs moments. Aquestes dues renúncies fan possible l’entrada com a edil del jove militant del PP, Paco Penadés.

    Des del Partit Popular d’Ontinyent, s’ha comunicat que” les renúncies personals a l’acta de regidor de José Vicente García i de Cristina Soriano suposen per al partit un important gest que agraïm profundament, ja que responen a la petició que el PP els va formular donada la seua condició d’independents i no militants del Partit Popular que ara, com a grup municipal, passarà a tenir només tres regidors i enteníem com més convenient que aquests tres siguen militants del Pàg”.

    Els populars han  volgut agraïr  a José Vicente García com de Cristiana Soriano, el treball que han realitzat en la campanya electoral i, que valoren en positiu que s’haja acceptat la petició de la seua renúncia, “donant pas així a nova etapa en grup municipal del PP que es va a caracteritzar per treballar per Ontinyent des de la responsabilitat de partit i l’absolut compromís amb els ciutadans d’Ontinyent que mereixen un futur millor que hem de construir entre tots”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -