22/06/2024 - 21:30
Més

  Sis nous músics formaran part de l’agrupació musical Ontinyent a partir del concert de Santa Cecília 2015

  Altres notícies

  Com cada any l’Agrupació musical Ontinyent prepara el concert de Santa Cecília per al proper dissabte 12 de desembre a les 19:30h al Teatre Echegaray. enguany els espectadors podran gaudir d’un concert amb molta varietat.

  A les 17:30h la Banda farà un passa carrer des del centre comercial “El Teler” que encapçalaran els músics nous que entren a formar part de l’Agrupació a partir d’aquest concert. A les18h serà la missa en honor a Santa Cecília a l’església de Sant Josep, en acabar la missa l’Agrupació farà un Passa carrer fins el “Teatre Echegaray” on es farà el concert.

  Enguany són sis els nous músics que entraran a la banda; Paula Garcia, Miguel Ordiñana i Agustí Bartolome amb el saxo. Maria pla amb el clarinet, Àlex Lopez amb la trompeta i Carmen Rodríguez amb la flauta.

  El concert començarà amb “flourist for wind band”, Obertura de Vaughan Williams. Tot seguit pujarà a l’escenari Cesar Roig, trombó solista que interpretarà “T-bone Concerto” de Joham de Meij. Cesar és l’actual professor de trombó de l’escola de l’agrupació i recentment va estar seleccionat a la prestigiosa Academia Nazionale di Santa Cecilia de Roma.

  La segona part anirà dedicada a bandes sonores de pel·lícules; Gladiator, hook i i un recopilatori de la música de les millors pel·lícules de Chapplin.

  L’entrada serà solidaria, ja que a les portes del teatre estaran els voluntaris de Creu Roja rebent els aliments que poden dur tots aquells que assisteixen al concert per als més necessitats.
  El cartell ha estat dibuixat per Julian Cortés, actual president de l’Agrupació Musical Ontinyent, en ell ha volgut reflectir l’estat emocional del músic a l’interpretar una obra musical. De vegades se sent alegria, altres tristesa, melancolia. Són emocions que intentes transmetre al públic que t’està escoltant. A l’aconseguir eixa connexió es tanca el cercle de la felicitat completa, deia el pròpi autor.

  El concert serà presentat per Sergio Pomar; reconegut empresari d’Ontinyent compromés amb la cultura des de fa molts anys.

  L’Agrupació Musical Ontinyent vol convidar a tot el poble d’Ontinyent , pobles del voltant i també als mitjans de comunicació a que vinguen al concert de Santa Cecília el proper 12 de desembre a les 19:30h al Teatre Echegaray d’Ontinyent, amb l’entrada gratuïta.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -