«Estarem i donarem suport al Consorci de les Comarques Centrals Valencianes»

Vicent Gomar ha assenyalat el paper de la Mancomunitat com a representant dels pobles menuts i de l’agricultura.

«Les Mancomunitats representem eixa forma de gestionar conjuntament i trobar un espai comú on fer realitat els projectes».

«Les CCV ens necessiten mútuament, és important aprofitar les sinèrgies i estudiar en què invertim».

El president de la Mancomunitat ha participat este matí en l’encontre per tal de recuperar i potenciar el consorci de les Comarques Centrals Valencianes. La Mancomunitat representarà els pobles menuts en el projecte, que també tindran un pes específic per a no quedar al marge de les inversions estratègiques que es plantegen en matèria de turisme, d’indústria o comerç, «però també l’agricultura, que és una part important del desenvolupament de les CCV» ha destacat Vicent Gomar, president de la Mancomunitat. «Les Mancomunitats representem eixa manera de gestionar conjuntament i trobar un espai comú on fer realitat els projectes. De segur que serem part del Consell Econòmic i Social per a incidir i ser partícips».

Gomar ha destacat que la voluntat de les parts és donar continuïtat i dotar de contingut el Consorci perquè siga eficaç i efectiu «amb projectes finalistes concrets amb un contingut territorial important». Igualment, ha agraït la invitació i el lideratge del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, així com la participació de les ciutats, mancomunitats, però també universitats que han assistit així com «la part empresarial, amb un punt de vista directe que reclama la cooperació amb les universitats i administracions i projectes concrets que creen treball i riquesa social per a la reconversió industrial».

Per a concloure, Vicent Gomar ha assenyalat que «Les CCV ens necessiten mútuament, és important aprofitar les sinèrgies i estudiar en què invertim. Estarem i donarem suport: l’estructura està muntada, el consorci existeix, i ara cal posar-lo en valor».

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …