El Director General de Caixa Ontinyent reconegut per la facultat d’Economia de la Universitat de València

0
GRANDES_07/07/16. Fotos: Marga Ferrer. La noche de los Cincuenta. Facultad d'Economía. Cincuenta Aniversario.

La Facultat d’Economia de la Universitat de València va homenatjar ahir a 50 titulats en les seues aules al llarg dels 50 anys d’existència, i que en la seua vida professional han desenvolupat o desenvolupen un important paper en empreses i institucions que estan contribuint positivament en l’evolució social i econòmica de la nostra comunitat, entre ells el Director General de Caixa Ontinyent, Vicente Penadés Torró.

En l’acte també van estar presents els membres del Consell d’Administració de Caixa Ontinyent, Juan Luís Gandia Cabedo, a més Vicerector d’Economia i Infraestructures de la Universitat, i José Pla, Catedràtic de Direcció d’Empreses.

Vicente Penadés és llicenciat en Ciències Econòmiques i Máster en Direcció d’Empreses per la Universitat de València, a més de Diplomat en Direcció d’Inversions per l’Escola Superior de Caixes d’Estalvis. La seua trajectòria professional va començar en Caixa Ontinyent en 1981, ocupant diversos càrrecs de responsabilitat, i sent nomenat Director General a l’agost de 2006.

Per a Vicente Penadés: “és una gran satisfacció haver rebut formació en un centre de tant prestigi com és la Universitat de València. Una formació que he projectat en una entitat de crèdit singular com és Caixa Ontinyent, precisament en un context econòmic i financer complicat, acompanyat d’una reestructuració a la qual ha aconseguit sobreviure i eixir reforçada per a afrontar el futur. Però el més important és que la caixa puga continuar contribuint a la societat, tant des del vessant financer, com a motor econòmic de la nostra zona, com des de la seua àmplia i diversa obra social, que comprèn cultura, assistència social, sanitat i educació”.

Publicitat