Ontinyent inaugura una exposició “d’art psicodèlic” amb una trentena de pintures

0

Ontinyent inaugurarà aquest divendres una exposició “d’art psicodèlic” amb una trentena de pintures realitzades per 29 alumnes de totes les edats de l’escola d’art d’Amparo Calabuig. La mostra “Psicodèlic-Art”, amb la que col·labora l’Ajuntament d’Ontinyent, s’inaugurarà aquest divendres dia 8 a les 19:30 hores a la segona planta del Centre Comercial El Teler. La festa d’obertura anirà acompanyada per un espectacle de dansa a càrrec de 4 components del Ballet Òpera, que donarà pas a la visita a la mostra.

Amparo Calabuig explicava que Psicodelic-art plasma a través de la contracultura del moviment psicodèlic un tipus d’art que es caracteritza per transformar allò més simple en un món ple de colors i formes de tot tipus: “ “La natura, allò que coneixem, es converteix en alguna cosa més a través de la psicodèlia”, manifestava. Quant a l’espectacle de dansa de la inauguració, Calabuig incidia en què “es pretén que l’art no sols s’entenga per la pintura sinó també a través de les arts escèniques”, destacava la professora.

El regidor de cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell, ha anima a tothom “a eixir al carrer i gaudir tant d’aquesta exposició com de tota l’extensa programació d’activitats culturals que s’estan portant a terme aquest estiu a la ciutat”. Psicodelic-art podrà visitar-se des del 8 fins el 29 de juliol al centre comercial El Teler, i l’horari serà de dilluns a dissabte de 10:00h. a 22:00h. i diumenges de 17:00h. a 22:00h.

Publicitat