23/03/2023 - 11:47
Més
  IniciEconomiaEmpreses i comerçosOntinyent oferirà fins a 7 rutes turístiques durant la Setmana Gran de...

  Ontinyent oferirà fins a 7 rutes turístiques durant la Setmana Gran de Moros i Cristians

  Quatre estaran relacionades amb el centre històric i les festes morocristianes i tres seran de turisme experiencial pels paratges naturals del terme

  Ontinyent oferirà durant la Setmana Gran de Moros i Cristians fins a 7 rutes turístiques, organitzades conjuntament per la Regidoria de Turisme i l’empresa Lasària. Es tracta de 7 recorreguts amb els quals OLYMPUS DIGITAL CAMERAes tracta, segons explicava el Regidor de l’àrea, Joan Sanchis, “de donar una oferta turística extraordinària a la ciutat a un moment també extraordinari, les Festes de Moros i Cristians, el moment de l’any en què tenim més visitants”, explicava.

  D’estes 7 rutes, 4 es realitzaran al casc antic, on es podrà visitar el Palau de La Vila, el Barri de La Vila, l’Esglèsia de Santa Maria, el Museu Arqueològic MAOVA i el Museu Fester. Estes visites eixiran des del divendres 23 i fins dilluns 26 d’agost cada dia, a les 11:00 hores, des de l’Oficina de Turisme al Palau de la Vila. No cal apuntar-se previament, i el preu serà de 7 euros, on s’inclou l’entrada a tots els recintes.

  Les tres rutes restants tindran un caràcter de turisme experiencial per paratges naturals del terme. En concret, els participants podran fer trekking aquàtic pel Clariano, en un recorregut assequible per a totes les edats, que transcorrerà pel Pou Clar i el Pont del Salt del Bou. Estes rutes tindran la seua eixida des del dissabte 24 i fins dilluns 26 d’agost, diàriament, a partir de les 16:30 hores. En aquest cas cal apuntar-se prèviament a l’Oficina de Turisme, i el preu serà de 10 euros per adults i 3 euros per als xiquets.

  La informació de totes estes rutes pot ampliar-se tant a l’Oficina de Turisme com també al Punt d’Informació Turística que s’habilitarà de divendres a diumenge a la Plaça de la Concepció. Per altra banda, cal recordar que durant les festes els horaris del Museu Fester i el MAOVA es modifica, sent de divendres 23 a dilluns 26 d’agost de 11:00 a 13:30 hores, i al cas del MAOVA obrint també dissabte de vesprada de 18:00 a 21:00 hores.

  Joan Sanchis explicava que amb estes rutes “intentem compaginar el turisme cultural, patrimonial i el relacionat amb la festa també amb el turisme experiencial i els nostres atractius naturals, amb el Pou Clar com a paratge emblemàtic. Ontinyent té molt a oferir des de moltes vessants, i això és el que volem que els turistes que ens visiten puguen comprovar”, concloïa el regidor.

  TVDigitalOntinyent
  TVDigitalOntinyent
  Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

  El més llegit