28/02/2024 - 23:38
Més

  Compromís per Ontinyent participa en la Setmana contra la Violència de Gènere amb una xarrada oberta a la ciutadania

  Altres notícies

  Després d’una de les més multitudinàries manifestacions contra la violència masclista el passat 7N a Madrid, vam viure una de les setmanes més dures: 8 dones foren assassinades en mans de les seues parelles. Aquest fet evidencia, si no era prou evident ja, que la violència masclista ha de ser una qüestió d’estat. Des dels partits polítics tenim molt a dir i a fer.

  Des del col·lectiu local de Compromís per Ontinyent considerem que la implicació dels partits polítics és fonamental, i és per això que ens sumem a la Setmana contra la violència de gènere organitzant un acte reivindicatiu i formatiu. La violència masclista ha de ser necessàriament una qüestió d’estat. Només des d’accions transversals podrem fer-hi front i, sense cap mena de dubte, l’educació preventiva és un dels pilars de la solució.

  L’acte organitzat serà la xarrada “Socialització preventiva de la violència de gènere” el mateix 25N (dimecres) a les 20h a la seu de Compromís (carrer Maians número 23). La xarrada estarà a càrrec de la companya Iolanda Torró, doctora en Psicologia, professora associada del Departament de Psicologia Evolutiva i d’Educació de la Universitat de València i secretària d’Equitat i Inclusió de Compromís per Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -