20/05/2024 - 5:49
Més

  L’Agència Valenciana de Turisme dona suport a l’associació Serra Mariola

  Altres notícies

  Francesc Colomer es reuneix amb representants de l’agrupació per conèixer el seu treball i iniciar una relació de col.laboració.

  El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s’ha reunit amb representants de l’associació Serra Mariola per conèixer la seua situació i tasca i iniciar, així, una relació de col·laboració per millorar la posició dels municipis i empreses integrants en l’àmbit turístic, a més del desenvolupament de clústers turístics. A més d’impulsar el paisatge i territori com a base del turisme d’interior.

  Francesc Colomer ha destacat que “l’Agència Valenciana del Turisme donarà suport tècnic i professional per fer valdre els recursos de què disposen les localitats integrants d’aquesta associació, vinculats al medi ambient, el patrimoni cultural, el turisme d’interior, la gastronomia i les festes”. Així mateix, el secretari autonòmic de Turisme ha afegit que fruit de la reunió “s’ha establit crear una comissió de treball mixta i un full de ruta clar per al desenvolupament del territori”.

  L’associació Serra Mariola és una agrupació associativa interprofessional independent que integra als municipis d’Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina, Muro, Benàmer (Muro) Cela de Núñez (Muro) Turballos (Muro), Campus Alcoi UPV i empreses del sector turístic. Aquesta agrupació centra especialment les seues activitats en el territori comprés entre els parcs naturals de la Serra de Mariola i de la Font Roja, així com les zones limítrofes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -