09/12/2023 - 18:42
Més

  Els comerços in se sumen al Black Friday amb 18 hores de compres amb promocions especials

  Altres notícies

  El divendres 27 i dissabte 28 de novembre 30 comerços i serveis In fan arribar a Ontinyent una campanya de ventes exitosa a nivell mundial.

  Aquest matí es presentava en roda de premsa el Black Friday dels comerços In. Una campanya originària d’EUA, que fa alguns anys van portar a Espanya les grans cadenes i firmes comercials, i que arriba ara a la nostra ciutat de la mà dels establiments associats a Comerç In. Amb l’objectiu de facilitar les compres i passar, en la situació comercial, dels nombres vermells als negres – com es pretenia en essència amb aquesta campanya a la qual van denominar per això “Black Friday” – , els comerciants proposen descomptes, promocions i ofertes especials per incentivar el consum.

  Com informava Mª José Alhambra, secretària de Comerç In, els comerços i serveis In presenten com a innovació en la campanya, una doble jornada de Black Friday, realitzant-se el divendres 27 i dissabte 28 de novembre. Oferint als consumidors una doble oportunitat que poden aprofitar per avançar les compres de Nadal a preus molt competitius en moda home, dona i xiquets, llenceria, calçat, complements, joieries, òptiques, alimentació, salut i benestar, esport, oci i tecnologia, joguines, llar i decoració …

  Els comerços adherits a aquesta iniciativa estaran convenientment identificats amb cartells i bandes en els aparadors, globos i moqueta com a reclam, perquè veïns i visitants puguen diferenciar-los. Les promocions no seran acumulables amb altres pròpies de cada establiment, i únicament seran vàlides durant el divendres 27 i dissabte 28 de novembre i fins a esgotar existències.

  Isidro Martínez, de Comerç In, explicava també que totes les compres realitzades durant el Black Friday entraran en el sorteig de 20 premis de 20 €. Per tant, es tracta d’un doble benefici per als compradors doncs trobaran interessants ofertes i promocions en els establiments participants per avançar-se en les seues compres a a l’època de Nadal i al mateix temps poden resultar guanyadors d’algun dels premis sortejats entre les compres que passen la Targeta In. Avantatges per a la butxaca dels compradors i tracte preferent amb premis a la fidelitat per part d’una Associació que treballa intensament per la promoció del comerç d’Ontinyent.

  Una nova acció de dinamització de Comerç In, que cerca potenciar el comerç de centre urbà amb promocions atractives, ajudar al client incidint en la seua capacitat adquisitiva i millorant la valoració vers el sector comercial local. Mª José Alhambra finalitzava la presentación agraïnt la col.laboració institucional, doncs la campanya compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball que engloba la Direcció General de Comerç.

  La roda de premsa la tancava Pablo Úbeda, regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent, reiterant l’aposta del consistori per la promoció econòmica de la ciutat, per la seva dinamització, de les quals accions com aquesta i la resta de múltiples accions que es duen a terme per Comerç In en col·laboració amb l’Ajuntament, són un clar exemple. Úbeda insistia en la importància del sector comerços i serveis per a la ciutat i el consistori, i convidava a veïns d’Ontinyent i comarca “a eixir al carrer i visitar la gran varietat de comerç que hi ha a la ciutat. Un comerç viu, de qualitat, amb gran varietat, innovador, actiu que ens apropa a la ciutat tot el que necessitem, incloses accions com la qual hui es presenta, que són més típiques de grans ciutats però que gràcies a aquesta col·laboració també són possibles a la nostra ciutat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -