Marisan, premi a la innovació tecnològica a Itàlia

0

L’empresa de la Pobla del Duc, MARISAN rep per segona vegada un premi a la innovació tecnològica, aquesta vegada a Itàlia.

La federació nacional de Constructors de Maquinària Agrícola Italiana a atorgat aquesta alta distinció a aquesta empresa valenciana per un dels seus productes estavella, El turbo atomizador DUPLEX TRONADO MARISAN, un turbo atomizador dotat amb un sistema intel·ligent de pulverización
en plantacions de tot tipus i que ho situa al capdavant en la llista de maquinària agrícola d’avançada tecnologia.

Amb aquest premi l’empresa Vall d´Albaidina Balbastre i Sanjaime S.L. se situa a l’avantguarda en la innovació i tecnologia en maquinària agrícola de tot el mediterrani.

Actualment segueix innovant en maquinària agrícola i amb el seu gabinet tècnic del R+D+I, no cessen d’assajos i proves amb prototips per produir Atomizadores amb una tecnologia pionera i sempre buscant l’eficàcia, aconseguir evitar la deriva del producte fitosanitari, cosa que ja s’aconsegueix en un alt percentatge, amb el Atomizador Duplex Tornado, ja que amb l’efecte escombrat de l’aire aconseguim obrir l’arbre i que el producte polvoritzat entri en gairebé tota la seva totalitat dins de l’arbre, amb les seves aletes antideriva aconseguim canalitzar la projecció aire-producte a l’arbre, regulant segons plantació.

Marisan té diversos projectes en execució, sempre buscant l’eficàcia, qualitat i sostenibilitat mitjà ambiental.

“MARISAN”, BALBASTRE I SANJAIME S.L., Empresa Valenciana dedicada al disseny i fabricació de Atomizadores, sempre amb l’obstinació a la innovació.

Se li atorga per segona vegada un premi a la Novetat Tècnica del atomizador Duplex Tornado Marisan, aquesta vegada, a Itàlia, en la Fira Agrilevante de Bari.

El seu importador per a Itàlia Don Francesco de Marinis, Director de la signatura Agricola Nocese SRL, va presentar a concurs d’Innovacions Tècniques el Atomizador Duplex Tornado Marisan.
El Atomizador va ser examinat per grans enginyers de tota Itàlia i entitats del sector agrícola com puguin ser:

– FEDER UNACOMA (Federació Nacional de Constructors de Maquinària Agricola)
– ENAMA (Ens Nacional per a la Mecanització Agricola Italiana de Ingenieria Agrària)
– A.I.I.A. (Associació Italiana de Ingenieria Agrària)
– Etc…

Publicitat