Els Angelets estrenen vestimenta

1

Ahir de vesprada, el Centre Cultural Caixa Ontinyent acollia la presentació de les noves vestimentes dels Angelets de la Puríssima Concepció, que han estat redissenyats després de 40 anys.

Gràcies a una tasca d’investigació realitzada per Rafa Gandia, així com els realitzadors de les vestimentes han donat com a resultat una nova imatge al tradicional personatge dels “Angelets”.

Rafa Gandía, va explicar el recorregut de la història de la vestimenta des de 1921, la qual va ser la primera en realitzar-se i els canvis que va anar sofrint fins a dia d’avui. Entre els canvis destaquen la recuperació de les botes de pell blanca, i l’evolució de la ploma en el cap. Finalment tancava la seua intervenció agraïnt el suport de la Diputació i l’ajuntament d’Ontinyent en aquest projecte, així com el treball realitzat per Juan Angla, Juanjo Barber pels bordats en plata del vestit i Juanjo Oltra per la realització del vestit.

L’alcalde i president de Diputació de València també va estar present, i durant la seua intervenció va destacar que era una “jornada històrica” i definia Ontinyent “com un poble que continua fomentant les tradicions, i així es recolça amb la intenció de declarar el Cant dels Angelets com a bé inmaterial, la publicació del cómic, la declaració de les festes de la Puríssima com a bé inmaterial provincial”.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. dijo el PAPA que no existen los Angeles ni el infierno ni Adan y Eva

Comments are closed.