22/06/2024 - 21:08
Més

  3 possibles ubicacions per a la Fira i Mercat del diumenge

  Altres notícies

  La decisió d’ubicar el nou hospital a l’actual recinte ferial, ha suposat una recerca immediata per trobar una alternativa de nous solars on instal·lar tant la Fira com el mercat del Diumenge.

  Malgrat la manca elèctrica que contenen totes les ubicacions alternatives; l’Ajuntament d’Ontinyent ha seleccionat tres opcions per a la posició d’aquestes festivitats locals durant els pròxims anys. Per les seves singularitats terrenals cada un dels solars proposats està ubicat en un barri diferent: Sant Josep, Sant Rafael i el Llombo.

  Si la Fira es situés al barri de Sant Rafael, s’ubicaria al terreny utilitzat com a aparcament que hi ha enfront de l’IES Pou Clar. Això no obstant, el solar resulta una mica petit per tal d’ubicar les paradetes i totes les atraccions que conformen la Fira.

  Un segon tanteig per a la Fira és el final del carrer de Santa Teresa, l’emplaçament proposat al barri del Llombo. Proper al poliesportiu i a la Universitat, aquest solar ja fou utilitzat com a acampada durant el passat mes d’abril al Festival Diània.

  L’opció més propera a l’actual perímetre habilitat per a la Fira és la parcel·la situada a Sant Josep, exactament a la zona posterior del col·legi Carmelo Ripoll. Actualment fa el servei d’un ampli aparcament; no obstant això les seves particularitats de fàcil accés per la ronda sud i per la carretera CV-81, doten a aquesta proposta d’un futur espai d’oci.

  Aquestes tres opcions seran les que el consistori municipal sotmetrà a consulta a tots els ontinyentins; per tal que sigui el propi poble el que determini la millor ubicació possible per a la Fira.

  Fonts locals comenten haver-hi avaluat la plaça del Barranquet com a possible lloc per establir tant la Fira, com el mercat del Diumenge. Ara bé, les recents reformes del terreny foren les que comportaren la negativa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -