Xarrada-col·loqui “La violencia contra les dones que no cessa” a Castelló de Rugat

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha organitzat per al divendres 22 de setembre un nou acte dins el cicle Espai d’Opinió, en aquesta ocasió per a tractar una qüestió tan preocupant com la violència de gènere, en un moment en què els casos d’agressions a les dones no només no deixen de produir-se, sinó que van incrementant-se tot i les mesures socials i polítiques que es prenen per eradicar-la.

Per parlar del tema s’ha convidat a dues persones que poden aportar informació i experiència des dels àmbits de l’activisme i de l’actuació de l’administració.

Coto Talens, psicòloga especialista en violència de gènere, té una llarga trajectòria en el treball en l’atenció a dones immigrants, amb discapacitats i víctimes de violència masclista. Actualment realitza atenció terapèutica integral a dones que han estat víctimes de la violència de gènere per potenciar-ne la recuperació i rehabilitació. És autora d’estudis, investigacions i publicacions relacionades amb la violència masclista, a més de participar i impartir nombrosos tallers. Ha rebut el premi Sèneca Falls en la Jornada de la Dona de l’Ajuntament de Xirivella en reconeixement a la seua tasca pedagògica.

Llum Quiñonero, periodista i política, és actualment presidenta de la Comissió d’Igualtat de les Corts Valencianes, on és diputada per Podem. Militant del moviment feminista des dels anys de la Transició quan va participar en la creació de diferents grups feministes, va participar activament en el moviment antifranquista. És autora de llibres i documentals per recuperar la memòria històrica i el reconeixement de les dones.

L’acte, que ha sigut titulat ‘La violència contra les dones que no cessa’, i en el qual participaran també representants del col·lectiu de Dones Progressistes de Castelló de Rugat, començarà a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal de Castelló de Rugat.

Font: IEVA

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …