22/06/2024 - 20:12
Més

  La Unió Musical Benicadell de Castelló de Rugat aconsegueix el primer premi al XXXV Certamen de Música de Moros i Cristians d’Elda

  Altres notícies

  El Teatre Castelar d’Elda, va acollir el passat dissabte 14 de maig, la 35ª edició del Certamen de Música de Moros i Cristians, en el qual participaren la Unió Musical de Polop de la Marina, la Societat Unió Lírica Pinosense i la Unió Musical Benicadell de Castelló de Rugat.

  La peça obligatòria per a totes les bandes participants fou “Carlos Coloma”, una Marxa Cristiana d’Azael Tormo Muñoz, qui fou membre del jurat junt amb Rafael García Vidal i Juan José Navarro.

  Com és habitual l’AMCE Santa Cecília va actuar mentre el jurat feia les seues deliberacions, les quals atorgaren un tercer premi valorat en 2.000€ per a la Societat Pinosense amb 177 punts, un segon premi valorat en 3.000€ a la Unió Musical de Polop amb 204 punts i un primer premi valorat en 5.000€ a la Unió Musical Benicadell amb 207 punts.

  La peça de lliure elecció que presentà la banda de Castelló de Rugat fou “Músic i Llanero”, una marxa mora de Rafael Mullor Grau, que sota la batuta del seu director Juan José Martí Gómez els va atorgar el primer premi d’aquest certamen, el qual van poder celebrar junt a molta gent del poble que va acompanyar l’associació més nombrosa de Castelló de Rugat en aquesta ocasió.

  No és la primera vegada que la Unió Musical Benicadell es proclama campiona del Certamen de Música de Moros i Cristians d’Elda, ja que 15 anys enrere, a l’any 2007 participaren en aquest certamen sota la batuta de Jordi Soler Carbó aconseguint un primer premi.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -