02/10/2023 - 10:37
Més
  IniciEsportsEl Circuit de Màdel viatjarà fins a Ontinyent per a disputar la...

  El Circuit de Màdel viatjarà fins a Ontinyent per a disputar la segona jornada

  Amb el bon sabor de boca que va deixar el torneig inaugural a Carlet, el Circuit continua el seu camí fins a la Vall d’Albaida. Ontinyent acollirà la segona jornada de la temporada el diumenge 22 de maig

  Les pistes del poliesportiu municipal i les del Club de Tenis Helios de segur viuran una altra jornada apassionant de màdel.

  El torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria i iniciació, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 pilotaris. Com és habitual, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per tots els participants.

  er a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 19 de maig i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 665 36 11 43. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ 2a, 3a i Iniciació. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

  Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran al torneig i esperen amb moltes ganes aquesta cita.

  Deportes Frías, Beefit 1 i Nurtin van ser els campions a Carlet

  El Torneig de Carlet, disputat el 8 de maig, va servir per a comprovar el gran nivell de màdel que hi ha entre els participants. Deportes Frías, vigent campió del Circuit, va guanyar en 1a categoria i va evidenciar que és el màxim rival a batre. En 2a categoria va sorprendre l’equip Beefit, que es va imposar en la final davant Els Professors. Per últim, Nurtin va guanyar l’equip d’Alfarb B en 3a categoria.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit