20/06/2024 - 23:07
Més

  L’Olleria, Ontinyent i Castelló de Rugat, compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  Altres notícies

  El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, va signar ahir el conveni de col·laboració amb el Fons Valencià per a la Solidaritat per a la realització del projecte “In / Sostenible” amb la finalitat de promocionar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en col·laboració amb els ajuntaments de Xàtiva, Canals, Llosa de Ranes, Polinyà del Xúquer, l’Alcúdia, Elx, l´Olleria, Ontinyent, Parcent, Rocafort, Vila-Real, Sant Joan d’Alacant, Benifaió, Benissa i Castelló de Rugat. La presidenta del Fons Valencià per a la Solidaritat, Xelo Angulo, ha explicat que es duran a terme diverses activitats vinculades amb el desenvolupament sostenible en els municipis que formen part de la xarxa del Fons. A la signatura del conveni també hi ha assistit el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo.

  La principal finalitat del conveni és territorialitzar i conscienciar la població valenciana dels 17 ODS plantejats en l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. S’incidirà, en este cas, en l’Objectiu número 12 vinculat amb la producció i el consum sostenible. Alcaraz ha destacat la importància del projecte per a estendre el treball que s’està duent a terme per a promoure els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU. “Estem convençuts que el Fons és fonamental per a implicar la ciutadania i generar consciència a través dels ajuntaments, que són les institucions més properes”.

  La Conselleria finançarà este projecte amb 70.000 euros. El Fons Valencià per la Solidaritat es compromet a organitzar activitats com la difusió dels ODS mitjançant la realització d’una campanya de sensibilització i l’organització d’actes per a donar a conèixer el projecte i intercanviar experiències en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament. També s’elaborarà material i es realitzaran cursos formatius destinats a representants públics, tècnics municipals, activistes d’ONGD i entitats d’acció social.

  Font: Fons Valencià per la Solidaritat

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -