L’Andana, el bloc de premsa de l’IES L’Estació, finalitza el curs 2016-2017 amb més de 140.000 visites

Nota de premsa de l’IES L’Estació d’Ontinyent sobre la bona resposta de la gent amb el bloc de premsa “L’Andana” del centre:

El bloc de premsa de l’IES L’Estació, que ha oferit quasi 500 entrades en cinc anys d’existència, no podria tancar aquest curs escolar més satisfet que mai. Al llarg dels últims dotze mesos, L’Andana, nascuda el 2012, ha aconseguit quasi 140.500 visites dels seus lectors i lectores, cosa que ha provocat que s’hagen alcançat un total de 260.492 visualitzacions de pàgines durant els cinc cursos acadèmics en què el bloc ha estat en funcionament. Aquestes xifres, que no tenen precedents en L’Andana, han convertit aquest mitjà de comunicació en una aposta segura de l’IES L’Estació, un centre que es fa més visible a la comarca gràcies a les nombroses informacions que el bloc presenta.

Tres han sigut les entrades que han copat l’atenció dels visitants en dotze mesos de temporada. Amb un total de 4.401 pàgines visualitzades, la notícia sobre la jubilació de cinc membres de l’institut, publicada el 22 de novembre de 2016, s’ha situat en el pòdium de L’Andana. L’entrevista al director Pere Vañó, amb 2.754 visites, o l’homenatge al desaparegut company Rafael López, amb 2.490 visualitzacions acumulades, han acaparat igualment l’interés dels lectors i lectores. També han superat les 2.000 visites l’article de l’exalumna Paula Gramage sobre la LOMQUE o la notícia sobre el Projecte de Gamificació presentat pels professors d’Informàtica Miquel Sanchis i Juan Torres.

Però no podem defugir dos obvietats. Per un costat, l’increment desbocat del nombre de visualitzacions de pàgines del bloc és possible gràcies al Facebook de L’Andana, que també ha engrossit quasi en 100 les seues amistats en un any, fins a obtindre 434 amics. Per l’altre, els principals mitjans de comunicació locals, comarcals o provincials, sobretot Loclar, El Periòdic d’Ontinyent, Levante i TV Digital Ontinyent, s’han fet ressò setmanalment de les primícies publicades en el bloc, contribuint a difondre la idiosincràsia d’aquest institut per la qual tant lluiten els docents de l’IES L’Estació.

Gràcies a tots, lectors i lectores, amics i amigues del Facebook, col·laboradors i col·laboradores de L’Andana i mitjans de comunicació, per fer que la nostra veu arribe a qualsevol racó de la Comunitat Valenciana.

Bon estiu!

Font: IES L’Estació d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …