09/12/2023 - 19:11
Més

  Incendis forestals a Bocairent i Terrateig

  Altres notícies

  Aquesta vesprada s’han declarat dos focs a la Vall d’Albaida.

  En el primer cas, a Bocairent, el conat d’incendi ha sigut ocasionat per un llamp, producte de les tempestes amb aparell elèctric de la vesprada a la zona. Per sufocar el foc treballen a la zona un mitjà aeri, 3 unitats de bombers forestals de la Generalitat, dues autobombes i un AAMM, segons ha comunicat a través de Twitter el 112.

  A les 21:15 hores s’han retirat el mitjà aeri, una unitat de bombers forestals i una autobomba.

  En el cas de Terrateig, el foc s’ha originat al voltant de les 20:15 hores de la vesprada i mobilitza a dos mitjans aeris, dues unitats de bombers forestals de la Generalitat, dues dotacions dels bombers del Consorci de València i un coordinador, segons dades de la mateixa font.

  A les 22 hores el foc continua actiu i es treballa per extingir-lo sense mitjans aeris, però amb 5 unitats de bombers forestals i 4 autobombes, a més de 2 dotacions de bombers del Consorci.

  Actualització 23h: Els incendis de Bocairent ja han estat sufocats. Segons ha informat l’Ajuntament de Bocairent, el foc ha cremat un total de 40m2

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -