19/07/2024 - 8:19
Més

  Bocairent i Fontanars suspenen les clases pel temporal

  Altres notícies

  La borrasca Filomena comença a deixar-se vore’s a Ontinyent i la Vall d’Albaida. Ahir el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat va establir per avui el nivell de preemergència per nevades nivell taronja.

  Avui, segons Meteontinyent, la precipitació va arribar ben puntual al voltant de la mitjanit i fins ara s’ha recollit uns 7 mm, que han sigut en forma de neu per damunt d’uns 600-700 mm. De fet ja hi ha problemes en algunes carreteres de la comarca de l’Alcoià, A hores d’ara, la carretera CV-794 Bocairent-Alcoi (Serra Mariola) esta tancada. Aquest matí  al voltant de les 9 es registraven 3,5º i la màxima d’avui es preveu de 5º.

  https://twitter.com/GVA112/status/1347112976533348352/photo/1

  Avui dijous, Fontanars ja ha supsés les classes de l’Escola, Escoleta Infantil municipal i Escola d’Adults per avui dijous 7 de gener. I durant el dia d’avui valorarà valorarà la situació respecte al divendres. A Ontinyent les clases es reprenen el pròxim dilluns 11 de gener.

  Bocairent també ha suspés l’activitat educativa en tots els nivells (escola infantil municipal, CEIP Lluís Vives, IES Bocairent, escola d’adults)També ha tancat les instal•lacions esportives. A més a més també s’ha tancat els monuments i els recursos turístics, i culturals fins diumenge, 10 de gener.
  Previsió metereològica< Avui el dia está completament núvol, i hi hauràn precipitacions que localment poden ser fortes, i en alguns punts de la Vall d'Albaida, podria ser neu, sobretot en cotes de 400 a 600m. Atents per a demà divendres, ja que continuará la pluja, i la neu es preveu deixar-se vore a la part més interior de la nostra comarca Aquest temporal, es preveu que dure fins el pròxim diumenge 10 de gener, i els avisos per neu estan vigents fins al dissabte a tot l'interior de València, cota 600 mm, puntualment més baixa. Per al dissabte es preveu el creuament de la borrasca Filomena, que deixarà ràfegues de gregal molt fortes, amb pluges persistents i que novament poden ser en forma de neu en cotes de 500 a 700m sobre el nivell del mar.   Avui el dia está completament núvol, i hi hauràn precipitacions que localment poden ser fortes, i en alguns punts de la Vall d'Albaida, podria ser neu, sobretot en cotes de 400 a 600m. Atents per a demà divendres, ja que continuará la pluja, i la neu es preveu deixar-se vore a la part més interior de la nostra comarca. Aquest temporal, es preveu que dure fins el pròxim diumenge 10 de gener, i els avisos per neu estan vigents fins al dissabte a tot l'interior de València, cota 600 mm, puntualment més baixa. Per al dissabte es preveu el creuament de la borrasca Filomena, que deixarà ràfegues de gregal molt fortes, amb pluges persistents i que novament poden ser en forma de neu en cotes de 500 a 700m sobre el nivell del mar.  

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -