Les noves mesures que avui entren en vigor a Ontinyent

0

El passat dimarts, dia de Reis, degut a la mala evolució de la pandèmia a la nostra comarca, la Generalitat va decretar el tancament perimetral d’Ontinyent i Benigànim. A partir d’avui dijous han entrat noves mesures en vigor per tal de evitar la propagació de la Covid-19, les quals també ha decretat l’Ajuntament d’Ontinyent.

  • Així s’han suspés els actes i els esdeveniments de concurrència pública socioculturals, esportius i lúdic festius al municipi d’Ontinyent, a tots els espais municipals, places i carrers, incloent-hi les visites de grup programades als monuments i edificis de propietat municipal.
  • S’a tancat el Centre Cívic del Llombo, el Centre Integral de Majors de Sant Rafael, el Centre Cívic de Sant Rafael (antic menjador del Col·legi Rafael Juan Vidal), la Casa de la Cultura de Sant Rafael, la Casa de Cultura de la Vila, l’Hotel d’Associacions, així com de l’Espai Jove, amb l’excepció dels usos institucionals que per l’Alcaldia s’autoritzen.
  • També queden tancades totes les instal·lacions esportives municipals, inclosa la piscina coberta, el Camp de futbol de la Puríssima i el de El Clariano.També queden tancats les zones de jocs infantils així com dels parcs i jardins a tota la ciutat, les pistes esportives als barris i el “Pumptrack”.
  • Queden revocades totes les autoritzacions pel que fa a l’ocupació d’espais públics atorgades a associacions o altres entitats col·lectives anàlogues.
  • Es reduix al 50% l’aforament dels mercats ambulants del Dilluns i del Diumenge.
  • S’avança el toc de queda a les 22h, pel que no es permet la circulació de persones des de les 22h fins les 06h.
  • Totes aquestes mesures han estat decretades, de moment fins al pròxim 20 de gener de 2021, però podrán allargar-se en cas de no vore’s reduïda l’incidència de casos a la ciutat.

20210106_Resolucio_Decret-dAlcaldia-_-Decret-de-Presidencia-_DECRET-2021-0006-Decret-mesures-complementaries-confinament-Ontinyent

Publicitat