30/05/2024 - 15:33
Més

  Les youtubers “Towanda rebels” oferiran una conferència a Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent continua esta setmana amb la programació d’activitats organitzades des de la regidoria d’Igualtat per tal de commemorar el “Dia de la Dona”, programació que es va posar en marxa el passat 21 de febrer i que inclou més d’una dotzena d’activitats.

  En concret, aquest dijous 12 de març, a partir de les 19:00 hores a la Sala Gomis arriba la conferencia “Retos de la cuarta ola”, a càrrec de les integrants de “Towanda Rebels”, un canal de comunicació feminista format per les activistes i actrius Teresa Lozano i Zua Mèndez, autores de campanyes com #YoTeCreo, #ManadaPorno, #mafiareproductiva i #HolaPutero, que faran un repàs de l’actual agenda feminista, centrant-se en la lluita contra la violència sexual i la mercantilització dels cossos.

  La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, animava a la ciutadania “a acudir a una conferencia d’allò més interessant i que a més ens mostrarà la importància de les xarxes socials en aquest moment de la història de la lluita feminista”, manifestava. Enguix també recordava que aquest mes de març la programació continuarà dimecres dia 25, també a la Sala Gomis, amb una conferència de la psicòloga i experta en gerontologia feminista Anna Freixas; i diumenge 29 de març al Teatre Echegaray actuarà el cor «CC Pink» de Villena, format per 50 dones que cantaran temes d’artistes des de Lady Gaga a Joan Manuel Serrat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -