12/06/2024 - 20:18
Més

  Els concerts Fes-Fira d’Albaida es realitzarán a Octubre

  Altres notícies

  Els catalans “Txarango” i la “Kinky Beat” encapçalen el cartell del festival organitzat per Baketà

  El festival de música Fes-fira arriba a la seua 4a edició amb més novetats que mai, principalment, el canvi de data i l’actuació de grans grups musicals. Anys anteriors, els concerts es celebraven per la Fira Sant Jaume d’Albaida, però aquest any, el grup Baketà ha decidit traslladar-lo a les Festes Patronals i de Moros i Cristians d’Albaida.

  El 12 d’octubre es donarà cita, al polígon industrial Pla del Conde, els concerts del Fes-fira i comptarà amb les actuacions dels grups catalans “Txarango” i la “Kinky Beat” així com els ontinyentins “Auxili” i el grup albaidí, “Odi” que presentaran el seu àlbum El badar de les consciències.

  “Txarango” és novetat musical per al públic valencià. Després de collir grans èxits a Catalunya, aquest grup, que es defineix com “una hora i mitja de fusió musical encapçalada pel reggae. Energia pura. Inquietud. Revolució i Alegria!” arriba a les nostres terres valencianes per deixar petjada en la història de la música i ho volen compartir amb el públic que assistisca al Fes-fira 2012, sent un dels primers concerts que realitzen a València.

  La “Kinky Beat” continua guanyant seguidors gràcies al seu estil entre el reggae i el drum and bass més clàssic. Per primera vegada, la Kinky passarà per la comarca de la Vall d’Albaida on tot el públic assistent podrà gaudir de les seues actuacions tan reclamades.

  Al Fes-fira també hi ha lloc per a grups musicals de la nostra Vall, sent grans referent de la música en valencià com és el cas d’Odi, que varen ser nominats al millor disc de Rock en la passada edició dels premis Ovidi. Odi farà la seua presentació d’aquest disc al Fes-fira 2012. Els ontinyentins Auxili, grup que ja ha participat en anteriors edicions del Fes-fira, demostraran una vegada més la seua posada en escena amb grans músics i plena de ritme que no deixarà indiferent a ningú.

  Lucia Company, regidora de cultura d’Albaida, afirma que “el Fes-fira s’ha convertit en una cita per la qual Albaida es reconeix com un poble que dona suport a la música i des del nostre ajuntament seguirem recolzant projectes com el que organitza Baketà per a difondre la nostra llengua i, a més, oferir alternatives lúdiques que cada vegada més demanen els joves

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -