728×90 caixa onti estiu
Detall d'una aquarel·la de Maria José Sayas.

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull l’exposició “Aquarel·les”

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà a partir del divendres l’exposició “Aquarel•les” de les germanes Maria José i Irene Sayas, i que serà l’encarregada de tancar la primera temporada del centre enguany.

La mostra estarà composta per 50 obres de la seua col•lecció, 25 de cadascuna de les autores que reflecteixen la seua passió per la pintura, la seua personalitat i la seua formació a pesar de no dedicar-se professionalment a ella. Aquarel•listes que han anat progressant en el temps, afermant la qualitat de les seues pintures i reflectint en les seues obres la seguretat que les caracteritza. A través d’una perfecta execució que es reflecteix en el color i en la incorporació de cadascun dels detalls dels seus treballs.

Podrà visitar-se fins al 30 de juliol, de dimarts a divendres de 18:00 a 21:00 hores, i dissabtes i diumenges de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores.

Esta serà la cinquena exposició que el Centre Cultural Caixa Ontinyent alberga enguany i que tancarà la primera temporada de 2017, en la qual s’han celebrat més de 100 activitats amb la col•laboració de quasi 70 col•lectius.

Font: Caixa Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El “Mig Any Fest” portarà a l’esplanada de Tortosa i Delgado música per a totes les edats

El “Mig Any Fest” portarà a l’esplanada de Tortosa i Delgado música per a totes …