El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull l’exposició “Aquarel·les”

0
Detall d'una aquarel·la de Maria José Sayas.

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà a partir del divendres l’exposició “Aquarel•les” de les germanes Maria José i Irene Sayas, i que serà l’encarregada de tancar la primera temporada del centre enguany.

La mostra estarà composta per 50 obres de la seua col•lecció, 25 de cadascuna de les autores que reflecteixen la seua passió per la pintura, la seua personalitat i la seua formació a pesar de no dedicar-se professionalment a ella. Aquarel•listes que han anat progressant en el temps, afermant la qualitat de les seues pintures i reflectint en les seues obres la seguretat que les caracteritza. A través d’una perfecta execució que es reflecteix en el color i en la incorporació de cadascun dels detalls dels seus treballs.

Podrà visitar-se fins al 30 de juliol, de dimarts a divendres de 18:00 a 21:00 hores, i dissabtes i diumenges de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores.

Esta serà la cinquena exposició que el Centre Cultural Caixa Ontinyent alberga enguany i que tancarà la primera temporada de 2017, en la qual s’han celebrat més de 100 activitats amb la col•laboració de quasi 70 col•lectius.

Font: Caixa Ontinyent

Publicitat