728×90 caixa onti
Home > Economia > Trobada empresarial de COEVAL, CEV i Bankia amb el Conseller d’Hisenda a Ontinyent

Trobada empresarial de COEVAL, CEV i Bankia amb el Conseller d’Hisenda a Ontinyent

El Conseller d’Hisenda, Vicent Soler i el Director general de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, han participat en una trobada empresarial organitzada a Ontinyent per la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i Bankia sobre els instruments de suport financer al teixit empresarial.

A la trobada empresarial han assistit a més de Javier Cabedo, president de COEVAL, Salvador Navarro, president de CEV i José Manuel García, director d’empreses de Bankia a la Comunitat Valenciana, representants d’aquestes entitats, així com el president d’ATEVAL, León Grau i el secretari general d’ATEVAL, José Serna, representant al sector tèxtil.
Igualment, han participat en aquesta trobada Pablo de Gracia, president de FEDAC i Héctor Torrente, director de IBIAE, associacions que junt amb COEVAL integren la Plataforma per la Reindustrialització Territorial.

EconomyCash Juny

En el transcurs de la trobada el Conseller ha exposat la política de l’actual govern de la Generalitat en matèria de suports a les empreses valencianes, basat en els incentius financers més que en les subvencions, i la necessitat que les empreses es vertebren i s’impliquen en les seues associacions, tant a escala sectorial com en les territorials comarcals intersectorials. El tema dels incentius financers ha estat desenvolupat pel Director general de l’IVF, qui ha incidit en el fet que l’Institut que dirigeix té com a únic objectiu sumar i complementar suports des d’allò públic i no competir ni duplicar els ja oferits per les entitats financeres privades, amb les quals es té voluntat decidida de col·laborar.

Després de les seues respectives intervencions, ha seguit un interessant col·loqui en el qual els representants empresarials han demanat suports financers reals i eficaços per a les seues empreses en camps com la indústria, les exportacions o en sectors que han estat oblidats en els últims anys com les pimes, autònoms i el sector de la construcció. Així mateix, des de la part empresarial s’ha demanat simplificació en tràmits burocràtics i agilització administrativa, així com seguretat jurídica perquè s’aposte amb major força per la Comunitat Valenciana com a destinació d’inversió, tant per les empreses ja situades en ella com les que no ho estan, atés que altres Comunitats Autònomes estan facilitant en tot el possible aquestes.

Font: COEVAL

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Escena Erasmus torna a Ontinyent per cinquè any consecutiu

L’espectacle “Una cançó per a Europa” es va poder veure el passat divendres al Teatre Echegaray