12/06/2024 - 20:30
Més

  Aurora Aranda, directora de Cáritas València, inaugura la Setmana de Caritat 2024 a Ontinyent

  Altres notícies

  Aurora Aranda, directora de Cáritas Diocesana de València, va obrir la Setmana de Caritat 2024 a Ontinyent amb una xarrada que abordarà els reptes de l’entitat per als propers anys. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent a les 19:30 hores, on Aranda compartirà la seua visió en una ponència titulada “Una mirada comunitària per a una societat fraterna”.

  En aquesta conferència, Aranda plantejarà una reflexió profunda sobre la situació actual de Cáritas i els objectius futurs, basant-se en quatre moments clau: Temps de l’Estar, Temps del Ser, Temps del Fer i Temps del Dir. Cada un d’aquests punts detallarà les estratègies i accions que Cáritas ha d’adoptar per continuar desenvolupant el seu treball amb èxit a les comunitats locals.

  Durant el “Temps de l’Estar”, es proposarà fomentar comunitats acollidores i inclusives. En el “Temps del Ser”, es farà èmfasi en la identitat de Cáritas i el paper fonamental del voluntariat, inspirant-se en la paràbola del Bon Samarità per construir comunitats més solidàries. El “Temps del Fer” tractarà sobre la corresponsabilitat i la necessitat d’actualitzar el model d’acompanyament de Cáritas, treballant de manera conjunta i decidint de forma compartida. Finalment, en el “Temps del Dir”, es parlarà de la importància de la presència pública de Cáritas, comunicant els seus missatges i visibilitzant-se com un espai d’esperança per a la comunitat.

  La Setmana de Caritat continuarà amb diversos actes, incloent una Eucaristia i Oració comunitària el dimarts 28 de maig a l’església de Santa Maria a les 20:00 hores. L’esdeveniment conclourà el dimecres 29 de maig amb una assemblea i un sopar de voluntariat al saló d’actes del centre parroquial de Santa Maria a les 20:45 hores.

  Aurora Aranda posarà èmfasi en la importància d’obrir la mirada per construir una Cáritas que siga un signe de l’Església viva i encarnada a les comunitats locals. Aquesta Setmana de Caritat és una oportunitat per reflexionar sobre el paper de Cáritas i reforçar els vincles entre els membres de la comunitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -