12/06/2024 - 19:54
Més

  Comerç In llança la nova campanya “La família Increïble” per impulsar el comerç local

  Altres notícies

  L’associació de comerciants Comerç In ha presentat la seua nova campanya, “La família Increïble”, amb l’objectiu d’homenatjar i agrair als seus socis actuals i futurs la seua contribució al comerç local. Aquesta iniciativa celebra la unió i el treball conjunt dels comerços d’Ontinyent, destacant la importància del comerç de proximitat com a motor de l’economia local.

  El punt de partida de la campanya ha sigut el joc de l’amic INcreïble, on cada comerciant va rebre un regal signat per un altre membre de l’associació. Aquest esdeveniment va culminar amb un berenar que va servir per aconseguir imatges que són la base de la campanya que ara es presenta. L’associació ha volgut remarcar la necessitat de promoure la comunicació interna en les organitzacions i empreses, una disciplina sovint oblidada però essencial per al bon funcionament de qualsevol entitat.

  A partir de demà divendres, la campanya estarà visible en suports publicitaris municipals, en els més de 150 comerços que formen part de Comerç In, en mitjans de comunicació locals i, per descomptat, a les xarxes socials. Aquesta estratègia busca connectar especialment amb el públic jove, un segment que cada vegada valora més el comerç de proximitat per la seua sostenibilitat i contribució a l’economia local.

  La campanya ha sigut ideada per l’equip creatiu d’El Tratado de Maripaz, membres de Comerç In des de 2008, amb la col·laboració de 2 Clicks Ontinyent, també socis de l’entitat. A més, ha comptat amb la participació desinteressada de l’artista de la Vall d’Albaida, Colomet, qui ha posat la banda sonora a l’espot amb la seua cançó “Xvida”. Aquest tema, escrit durant la pandèmia, parla de l’amistat i de la gent essencial en la vida, un missatge que encaixa perfectament amb els valors de “La família Increïble”.

  La campanya també ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent a través del conveni anual amb l’Àrea de Promoció Econòmica, així com de Caixa Ontinyent, que ha posat en marxa avantatges financers exclusius per als membres i nous membres de l’associació.

  Comerç In continua treballant per fomentar el comerç local i reforçar la seua presència en la vida quotidiana dels veïns d’Ontinyent, destacant la importància de la sostenibilitat i la col·laboració en la comunitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -