29/02/2024 - 0:05
Més

  Càndid Penalba és nomenat president del Consell Intertextil espanyol

  Altres notícies

  El Comitè Executiu del Consell Intertextil Español (CIE), que es va reunir ahir en la ciutat de Tarragona, ha aprovat per unanimitat l’elecció com a president de Càndid Penalba Peiró, que assumeix la màxima representativitat de l’entitat per als pròxims dos anys.

  El nou president ha desenvolupat la seua carrera professional en diferents empreses com a Banc Santander, NCR Corporation, Penalba Soler S.A. i l’any 2002 va fundar la seua empresa Cotoblau S.A. En l’àmbit institucional és president de ATEVAL, havent sigut també vicepresident del CIE.

  El Comitè Executiu del CIE també ha nomenat a Manu Díaz com a vicepresident de l’entitat, i a Felipe Carrasco (ATEVAL) com a Secretari General en substitució de Marta Castell, que passarà a dedicar-se exclusivament a Texfor, la Confederació de la Indústria Tèxtil.

  El recentment triat president del CIE ha manifestat que “el reeixit treball desenvolupat pel seu antecessor Manu Díaz servirà de base per als pròxims anys, ja que el full de ruta iniciat pel ja expresident segueix sent plenament vàlida de cara a consolidar al Consell Intertextil com l’associació de referència del sector”. Així mateix, ha assenyalat que “el sector tèxtil està més viu que mai, però per a afermar aquesta situació i fer front als reptes que se li presenten caldrà que tots els agents treballen de manera coordinada, i el Consell no escatimarà esforços per a col·laborar en aqueix treball conjunt”.

  Sobre el Consell Intertextil Español

  Actualment el Consell Intertextil Español està format per cinc membres: la Federació de la Indústria Tèxtil Lanera (FITEXLAN), l’Associació Industrial Tèxtil de Procés Cotoner (AITPA), la Federació Tèxtil Sedera (FTS) i la Federació Nacional de Acabadores, Estampadores i Tintorers Tèxtils (FNAETT) -agrupades en la Confederació de la Indústria Tèxtil (Texfor)-; i l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (Ateval). Amb una voluntat integradora, el CIE manté les portes obertes a les diferents associacions empresarials que conformen la indústria tèxtil i el sector de la confecció. En aquest sentit, les convida a sumar-se al projecte de l’organització empresarial més important de la moda a Espanya per a seguir contribuint en la defensa dels interessos del conjunt de la indústria tèxtil, com ha fet el CIE des de la seua fundació en 1979.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -