29/03/2024 - 10:46
Més

    El PP d’Ontinyent revindica la retransmissió dels plens municipals per televisió

    Altres notícies

    Demà dijous, al plenari d’Ontinyent, el grup municipal del Partit Popular tornar a presentar la proposta per la qual demanen reconsiderar la decisió de retransmetre per televisió i en directe els plens municipals, així com els actes importants de festes.

    FilibertoTortosaPPOntinyent2013Com explica Filiberto Tortosa, “el tancament de la televisió municipal va suposar el final d’una oferta informativa local important per a aquesta ciutat perquè, a més de l’emissió dels informatius diaris, la cadena televisiva, pública i local oferia una sèrie de programes únics que s’emetien en directe, tots ells d’interés informatiu local”.

    El grup Popular afirma que a pesar de què la xarxa d’internet està globalitzada no està a l’abast de tots els ciutadans i deu completar-se per la televisió, per que els ciutadans puguen obtindre informació de primera mà, així com la visió de la política que realitzen els grups polítics de l’Ajuntament d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

    El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -