16/06/2024 - 14:02
Més

    El PSOE denuncia la falta de diàleg d’Ens Uneix en la implementació de la carrera professional

    Altres notícies

    El PSOE d’Ontinyent ha fet una crida al govern municipal, liderat per Ens Uneix, perquè implante de manera immediata la carrera professional per als funcionaris de l’Ajuntament. Els socialistes han expressat el seu suport ferm a aquesta iniciativa, destacant que és essencial per a la millora contínua de l’administració local i per assegurar la qualitat dels serveis públics.

    Segons ha explicat el portaveu del PSOE, José Antonio Martínez, la falta de planificació i diàleg per part del govern local ha estat la causa principal de la demora en la implementació d’aquest sistema. En referència a la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), Martínez ha assenyalat que aquesta dóna la raó al recurs interposat pel Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers, i obliga l’Ajuntament a aprovar en un termini de sis mesos les normes reglamentàries necessàries per a la implantació del sistema de carrera horitzontal.

    La sentència també condemna l’Ajuntament a abonar les quantitats corresponents als empleats i a pagar les costes judicials. “El govern d’Ens Uneix ha demostrat una manca de lleialtat institucional i de respecte per la legalitat, mantenint un recurs d’apel·lació que només ha servit per a retardar una decisió inevitable i costosa per als ciutadans”, ha afirmat Martínez.

    El PSOE ha destacat que en l’últim ple municipal ja van preguntar al regidor d’Hisenda, Personal i Modernització, Juan Pablo Úbeda, si pensaven retirar el recurs contra la sentència favorable al sindicat. No obstant això, la resposta va ser negativa, argumentant que era necessari mantenir el recurs i continuar treballant amb els treballadors i treballadores.

    “És contradictori mantenir el recurs d’apel·lació mentre es parla de diàleg i col·laboració amb el personal municipal. Aquestes accions només generen més costos per al veïnat i retarden la posada en marxa d’un sistema que és beneficiós per a tots”, ha remarcat el portaveu socialista.

    El PSOE ha mostrat tot el seu suport a les reivindicacions dels treballadors municipals, insistint que és fonamental habilitar el crèdit necessari per a la carrera professional. “Una funció pública moderna i ben gestionada és clau per al bon funcionament de l’Ajuntament i la qualitat dels serveis que ofereix a la ciutadania”, ha conclòs Martínez.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

    Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -