12/06/2024 - 21:29
Més

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  El PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per a la revitalització i fortificació del seu projecte polític a la comarca. Durant la reunió, que va comptar amb la presència de figures prominents del partit com el secretari general Fede Vidal, es va destacar la importància de continuar treballant en la direcció establida des de 2018 pel Govern de Pedro Sánchez. Els esforços es concentren en millorar la vida dels ciutadans de la Vall d’Albaida a través de polítiques que inclouen l’augment del salari mínim, la revalorització de les pensions, i la millora de serveis públics essencials com la línia fèrria Xàtiva-Alcoi.

  Fede Vidal va remarcar la voluntat del partit de promoure un ambient de convivència i respecte, enfrontant-se al que descriu com a models reaccionaris de dretes que amenacen la cohesió social. El partit també va presentar canvis en la seva estructura directiva amb l’objectiu de reforçar la seva capacitat d’acció i resposta davant els reptes actuals.

  Aquesta renovació de lideratge inclou a Jaime Peris com a nou secretari d’Organització, Juanra Espí com a Vicesecretari General i Esther Sanfélix assumint la Secretaria d’Igualtat, marcat un compromís renovat amb un projecte polític que pretén ser inclusiu i progressista.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -